Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

miercuri, 23 aprilie 2014

Sexul şi divorţul, mai tari decât justiţia

Am văzut un interviu al băsescului în care el explică de ce a graţiat-o pe avocata care s-a ocupat de matrapazlâcurile mafiei imobliare.
Explicaţia e de o simplitate aproape imbecilă: "o părăsise bărbatul şi avea şase copii acasă".
Corect...
La prima vedere e de bine. I-a dat voie femeii să îşi crească plozii, după ce nenorocitul dracului (bărba-su, nu băsescul) a sedus-o şi a abandonat-o.
Doar că...
În primul rând, dacă persoanele care au mulţi copii nu ar trebui, în opinia chiriaşului de la Cotroceni, să vadă pârnaia pe dinăuntru, cred că foarte mulţi trăitori în penitenciarele din România se califică pentru o vacanţă în libertate. Cunosc destule cazuri în care oameni cu 5-6 sau chiar mai mulţi copii fac pârnaile pentru infracţiuni de doi bani.
Faptul că graţiata băsescului are 6 copii nu înseamnă că nu trebuie să facă puşcărie, ci, cel mult, că îi place foarte mult să stea culcată pe spate, sau ceva...
Nu spune nimeni vârstele copiilor... Dacă sunt majori, teza marinarului e golănească, iar dacă sunt minori, trebuie sesizate autorităţile pentru că este clar că în timp ce făcea şmecheriile imobiliare, fătuca şi-a neglijat odraslele.
Că a părăsit-o bărba-su nu comentez...
Fiecare are motivele lui, până la urmă...
Dar, dacă tot e băsescul aşa de "umanist", am auzit că şi unii dintre "cămătari", "sportivi", "corduneni", şi alţii asemenea, care populează puşcăriile României, au copii acasă, iar cu divorţul se aranjează imediat.
Ce zici, milostivule, te bagi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.