Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

vineri, 9 mai 2014

Băsescu minte

Întrebat despre incidentul de la Nana, când o femeie a fost agresată de aplaudacii udrei, băsescul a spus că nu ştie nimic şi că, oricum, orice ar fi, e o provocare înscenată de PSD.
Cu înscenarea e posibil să aibă dreptate, nu mă pronunţ. Adică e posibil ca femeia respectivă să fi fost trimisă acolo ca să "facă atmosferă".
Oricum, chiar şi aşa, nu dai cu ea de pamânt...
Însă chiriaşul de la Cotroceni minte cu nesimţire privitor la faptul că nu ştia despre incident, la o zi după ce acesta s-a întâmplat.
Şi asta, poate unii nu ştiu, pentru că ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ I SE PREZINTĂ SINTEZA PRESEI SCRISE ŞI AUDIOVIZUALE, de către departamentul de relaţii cu presa al administraţiei prezidenţiale.
Adică are oameni special angajaţi şi platiţi ca să citească ziarele, să se uite la televizor şi să asculte radiourile şi să-i facă o sinteză cu toate ştirile care tratează subiecte de interes.
Nu e ceva extraordinar. Toţi conducătorii de instituţii au aşa ceva. Inclusiv primarii.
Iar incidentul de la Nana era prea direct legat de marinar pentru a fi trecut cu vederea. Sau, dacă a fost ignorat, băsescul trebuie să-şi concedieze subordonaţii.
În orice caz, şi el şi udrea sunt panicaţi rău după incident...
E penibil ca la orice chestie care nu-ţi convine să dai o singură explicaţie: PENTRU CĂ PSD ŞI PENTRU CĂ VOICULESCU.
ZĂU??!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.