Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

joi, 29 mai 2014

Arma secretă a României. Motivul pentru care americanii ne sunt aliaţi iar ruşii nu ne invadează

România este privită, mai ales în contextul evenimentelor din Ucraina, ca o victimă sigură în cazul unui atac al Rusiei.
Am văzut scenarii cum că armata română nu ar rezista nici o jumătate de oră în cazul unui atac. Au venit americanii să ne asigure că "nu suntem singuri", că beneficiem de toată protecţia NATO, că...
E bine şi cu americanii, e bine şi cu NATO.
Însă puţini români ştiu că ţara noastră deţine, se pare în exclusivitate, o armă de care până şi ruşii se tem iar americanii, pentru că nu au reuşit să-i afle secretul, au ales să ne fie aliaţi.
Această armă teribilă, comparabilă ca putere şi efecte cu o armă nucleară de ultimă generaţie, a fost dezvoltată de România în ultimii 10-15 ani, secretul fiind atât de bine păzit încât, deşi există unităţi de producţie şi stocare, practic în orice oraş din ţară, foarte puţini sunt cei care sunt conştienţi de existenţa ei.
Această armă poartă, în documentele oficiale cu cel mai înalt grad de secretizare, denumirea de "WC-uri ecologice".
Şi oricine a studiat cât de cât "bateriile" amplasate strategic în parcuri sau în alte locuri publice, şi-a dat seama că, deşi după dezastrul de la Cernobâl, în zonă au continuat să supravieţuiască diverse forme de viaţă, în jurul WC-urilor ecologice nu există nici măcar atmosferă.
Puterea teribilă a acestor arme constă în faptul că în raza lor de acţiune se formează un fel de vid absolut, în care nici un organism viu nu poate supravieţui.
Unii cercetători, care au vrut să-şi păstreze anonimatul, au declarat chiar că, în urma unor studii, s-a constatat că nici lumina nu poate scăpa din raza de acţiune a acestor "unităţi", iar continuul spaţiu-timp se distorsionează, făcând ca un minut să pară o zi sau chiar mai mult.
Tot pe surse am mai aflat că retragerea trupelor ruse de la graniţa cu Ucraina s-ar fi datorat, de fapt, amplasării de către România a 10 unităţi de luptă "WC ecologic" pe graniţa cu Republica Moldova, ceea ce a demonstrat Rusiei pericolul la care se expune în cazul continuării ostilităţilor.
De asemenea, se pare că o parte din "scutul antirachetă" de la Deveselu constă, de fapt, în rachete ofensive purtătoare de WC-uri ecologice, îndreptate spre ţinte din Rusia, China, Coreea de Nord şi Iran.
Aşa că românii pot să doarmă liniştiţi. Nimeni nu ne va ataca. Suntem prea puternici pe planeta asta.

Această postare este un pamflet.
WC-urile ecologice sunt, însă, un pericol real pentru orice formă de viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.