Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

joi, 24 ianuarie 2013

”Land of choice”-ul udrei

””””””

Ce tara si Romania noastra! Fericiti ca traim in ea! Tara in care nu exista niciun secret. In care si cel din urma cetatean participa la jocul cel mai de sus de putere, prin aceea ca pana si discutiile celor mai inalti demnitari devin publice. Nimic nu mai este ierarhizat, patria se conduce cu televizorul, deciziile se iau colectiv. Si aceasta datorita unor oameni precum Crin Antonescu, care dau dovada de o abordare noua atat de transparenta in relatia cu poporul, incat ne relateaza discutiile dintre primii trei oameni in stat. Si ca transparenta sa fie maxima, informatiile sunt transmise printr-un canal de televiziune, desigur. Prin Antena3. Oare va veni vremea cand vom putea afla si noi continutul discutiilor dintre Presedintele SUA si cel al Romaniei? Cred ca nu, pentru ca Antonescu nu va castiga alegerile.

”””””
Asta a scris udrea pe Facebook.
”Per a contrario”, țara în care domnia sa ar fi fericită este cea în care există secrete, în care ”cel din urmă cetățean” (exprimarea e odioasă, dovedind că în creierul blond al udrei există ”cetățeni de rang inferior” și ”elite”, ea făcând parte, fără îndoială, din a doua categorie) nu participă la ”jocul cel mai de sus de putere” (exprimare de repetent în clasa a doua), discuțiile celor mai înalți demnitari nu devin publice, deciziile nu se iau colectiv ci de către un singur om (preferabil băsescul), transparența instituțiilor PUBLICE și a demnitarilor PUBLICI este doar atunci când vor aceștia, iar discuțiile între Președintele SUA și cel al țării respective nu sunt pentru urechile pulimii.
Țări care ”îndeplinesc criteriile”: Iran, Rusia, Coreea de nord, China, Venezuela, Cuba și multe dintre statele africane.
Madam! Vă urez să vă relocați cât mai curând într-o astfel de țară!
SICTIR!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.