Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

joi, 23 octombrie 2014

Nutico, virginitatea se trateaza!

Am vazut mai deunazi, pe net, un filmulet dintr-o emisiune electorala, parca la TVR, la care a participat udrea, in calitate de candidat la funtia de Presedinte al Romaniei.
Filmuletul respectiv era despre reactia udrei atunci cand unul dintre moderatori i-a pus intrebarea: "sunteti iubita basescului?"
Domnuca a reactionat violent, acuzand ca "asa sunt privite femeile in politica", ca "e o campanie de denigrare" si ca "vrea doar sa duca mai departe proiectele marete ale marinarului".
Nu voi face referire la "proiectele" chiriasului de la Cotrceni, pentru ca se vede cu ochiul liber unde ne-au adus aceste "proiecte", nici la "campania de denigrare" pentru ca, justificata sau nu, este o campanie e denigrare.
Vreau sa ma refer doar la afirmatia furibunda a udrei cum ca "asa sunt privite femeile in politica romaneasca".
Zau?
Atunci despre Ecaterina Andronescu de ce dracu' nu am auzit ca ar fi amanta cuiva? Sau despre Norica Nicolai? Sau despre Sulfina Barbu, ca sa dau si un exemplu din tabara basista?
Daca asta e modul, golanesc si necivilizat, desigur, in care "sunt privite femeile in politica romaneasca", cum dracu se face ca singura femeie care, in perceptia colectiva, "s-a ridicat" datorita unor calitati marcate, de obicei, cu un felinar rosu, este udrea?
Si daca modul asta de gandire este atat de generalizat la nivelul "prostimii", putem spune ca madama ofuscacioasa a facut tot ce i-a stat in putere sa "alimenteze" imaginatia infierbantata a tuturor bautorilor de tuica de pufoaica...
Nu aparea ea in rochite mulacioase, facute din material cam cat pentru o batistuta, de mai-mai sa i se vaza rusinica?
Nu poza ea in pictoriale "hot" imbracata in piele, sa-i bage in boala bataturilor in palma pe toti adolescentii hiperacneici?
Iarta-ma, madam, oi fi eu un "porc de barbat" cu gandire grobiana, dar nici mataluta nu esti vreo preacuvioasa maicuta. Poate doar la o manastire de taici.
Pana si pe afisele electorale ale udrei scrie ca ea e "BUNA pentru sanatate", "BUNA pentru dezvoltare", "BUNA pentru invatamant", "BUNA pentru Romania"...
Pai cand pozezi, la 40 de primaveri, intr-o adolescenta itarziata, apari in afise cu fustite scurte, expunandu-ti artanasele si mai si zici despre tine ca esti BUNA pentru... diverse, cam cum ai vrea sa te perceapa lumea, fata mosului?
De ce pacatele mele iti expui nurii daca nu vrei sa fi privita ca o sursa de fericiri vinovate pentru orice betiv care se opreste langa un stalp cu afisul tau, sa mai verse din berea consumata?
Atunci cand te-ai gandit sa-ti pui pe frunte eticheta de "BUNA", mataluta te-ai referit la gust, sau ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.