Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

joi, 16 octombrie 2014

Mapa nu a fost uitata

Am auzit vorbindu-se la televizor despre faptul ca basescul a uitat mapa cu documente secrete in studioul de televiziune in care a fost mai deunazi.
Moderatorul a zis ca asta a uitat mapa, basescul a zis ca nu.
Surprinzator, il cred pe basesc.
Acea mapa, ca de altfel orice alt document sau obiect, NU PUTEA FI UITATA de marinar. Daca a ramas in studioul de televiziune, A FOST UN GEST INTENTIONAT din partea chiriasului de la Cotroceni.
Si asta pentru ca basescul, in calitate de Presedinte al Romaniei, NU ISI DUCE SINGUR VALIZA.
Conform protocolului, nici un presedinte din lumea asta nu isi cara singur bagajele cand merge... oriunde. Si asta pentru ca Presedintele trebuie sa salute oamenii cu care se intalneste, trebuie sa participe la "fotografii oficiale"... Nu se poate sa isi care singur papornita cu documente secrete si sandviciuri cu branza.
Si atunci are un aghiotant. O persoana care are sarcina de serviciu sa care bagajele presedintelui si SA AIBA GRIJA DE ELE.
Aceasta persoana are grija sa ia (in cazul asta) documentele cand Presedintele pleaca de la Cotroceni, sa le care pana la televiziune, sa i le dea astuia cand intra in platou, sa le preia cand asta iese din emisiune, sa le duca inapoi si sa le predea la arhiva de unde le-a ridicat.
Pentru ca Presedintele nu sta sa linga arhive, frate.
El cere documentele de care are nevoie si are oameni care cotrobaie prin hartoage si i le pun pe masa.
Asta se intampla in TOATE cancelariile prezidentiale din lumea asta.
E de notorietate ca presedintii SUA si Rusiei au oameni care ii insotesc peste tot cu "valiza nucleara".
Asa ca basescul a spus adevarul afirmand ca el nu are cum sa uite nimic nicaieri, pentru ca in urma lui ramane un ofiter SPP care verifica locul.
Singurul mod in care acea mapa cu documente secrete a ramas (daca a ramas) in studioul TV este INTENTIONAT. Adica basescul i-a dat ordin aghiotantului SA LASE MAPA ACOLO.
Si daca mapa a ramas in studioul TV, nu mai vorbim de neglijenta in manipularea documentelor clasificate, ci de altceva.
Vorbim de divulgarea intentionata a informatiilor clasificate.
Ceea ce e putin, putin mai grav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.