Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

vineri, 26 septembrie 2014

Nu mai fiti, ba, javre!

Am vazut in ultimele zile o ciurda de deontologi comentand faptul ca Ponta a fost in SUA si ca s-a intalnit cu Obama.
Personal nu cred ca intalnirea asta o sa-mi aduca mie o saorma in plus, ci este doar vizita obligatorie la "inalta poarta" pe care trebuie sa o faca cel care vrea sa fie viitorul Presedinte al Romaniei pentru a obtine "firmanul".
Asa ca, din punctul meu de vedere, asazisa "cursa prezidentiala" s-a cam incheiat si "abemus Ponta".
Dar nu pot sa nu remarc disperarea cu care basistii comenteaza "sarcastic" vizita lui Ponta. Nu pot sa nu remarc superioritatea si dispretul cu care spun: "A facut si el poza cu Obama! Mare scofala! L-a primit ala de mila!"
Nu contest adevarul acestor afirmatii, dar de la cine vin ele...?
De la aceleasi jigodii care acum cativa ani, cand basescul a fost chemat la ordin de VICEPRESEDINTELE SUA, se inchinau cu doua maini la pozele in care marinarul se intalnise accidental cu Obama la WC sau ceva, si ridicau osanale "importantei lucrurilor discutate" de basesc si Obama pe holurile Casei Albe.
Atunci, cateva vorbe schimbate intre doua "scuturaturi" erau de importanta strategica. Acum, o discutie oficiala, e asa... o barfa la o sueta.
Pentru ca, tin sa amintesc, atunci basescul a fost chemat de VICEPRESEDINTE iar acum Ponta a fost chemat de... de SEFU'.
Eu inteleg disperarea basistilor ca li s-a cam terminat sustinerea de la "licurici" si le tremura izmenutele cand se gandesc ca, de la anul, s-ar putea ca unii sa ajunga "la loc cu racoare" dar fara verdeata, ci doar cu gratii la geam.
Inteleg ca simt din ce in ce mai acut faptul ca stapanul pe care l-au slujit pana acum s-a pus rau cu rusii, nu e halit de nimeni in UE, iar acum l-au lasat din brate si americanii si nu mai e atat de "viril" ca pana acum, pentru ca "serviciile", in stilul lor caracteristic, nu se aliaza cu "looser-i" si o sa-l lase balta in secunda in care o sa iasa de pe poarta Cotroceniului.
Inteleg toate astea...
Dar judecata asta cu masura dubla pentru acelasi "eveniment", functie daca la el a participat "stapanul" sau "adversarul"...
Ma intreb cum ar fi comentat jegosii astia o intalnire Obama-Iohannis... Sau Obama-Udrea...
Nu mai fiti, ba, javre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.