Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

vineri, 5 septembrie 2014

Udrea e de parerea ca Basescu are nevoie de o prelungire

Nutica Udrea, presedinte care este de partid si catindata "uanabi" la fonctia de prezident pe plaiurile mioritice a declarat, intr-o emisiune televizata, ca basescului trebuie sa i se prelungeasca.
Nu zambiti, prelungirea nu se referea la domeniul in care madam este in masura a-si da cu parerea mai mult decat orice alt om de pe planeta... adica la domeniul juridic, sau mosia Nana, sau casa din Mihaileanu...
Nu!
Prelungirea in cauza se referea la mandatul basescului la Cotroceni.
Parerea udrei ste ca marinarului ar trebui sa i se prelungeasca (mandatul) cu macar 6 (luni), motivand ca ar fi mai bine pentru Romania.
Nu stiu daca ar fi cum zice Nutica, desi 10 ani cu marinarul cred ca au fost cam prea multi, dar sa presupunem prin absurd ca poporul asta ar ajunge la concluzia ca piratul e... trimisul lui Dumnezeu (iertare pentru blasfemie) si ca mai vrea cu el.
Chiar si asa, blonda "jurista", avocata sau ce mama dracului o fi udrea, tot nu ar putea sa vada... prelungirea devenind realitate din cauza de Constitutie.
Adicatelea cartulia aia de-i zice lumea "lege fundamentala" (probabil pentru ca s-a sters marinarul la fund cu ea) zice, la art. 83 alin. 3, faptul ca: "MANDATUL PRESEDINTELUI ROMANIEIPOATE FI PRELUNGIT, PRIN LEGE ORGANICA, IN CAZ DE RAZBOI SAU DE CATASTROFA."
Cum singura catastrofa din ultimii 10 ani din Romania este chiar basescul si sleahta lui, singura sansa ca nutica sa-i vada prelungirea basescului ar fi un razboi. Asta explica atitudinea belicoasa a marinarului fata de Putin, pe care l-a "zmetuit" de mai multe ori in ultima vreme, doar-doar s-o supara ala sa ne declare razboi.
Partea proasta e ca, daca se intampla, basescul nu se alege cu prelungire ci cu "ciomizare" (pentru cei care nu inteleg, e in legatura cu doctorul Ciomu)... a mandatului, evident, asa ca Nutica ramane cu buza umflata. (stiu ca iar se intelege ceva urat, dar este doar un puxel albastru)
Asa ca... ecschiuzmi, madam Nutzi!
Daca vreti mai mare, incercati cu alt prezident... modificand, bineinteles, Constitutia.


PS
E urat de tot.
Nutica a zis acum cativa ani ca ea nu-l vede pe basesc ca pe un barbat, iar acum ca ar avea nevoie de o prelungire...
Io zic ca e nasol...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.