Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

miercuri, 22 decembrie 2010

În 2011, "aia mică" primeşte peste 5 miliarde de euro


Vă supun atenţiei un fragment din discursul lui Boc, în Parlament, cu ocazia adoptării bugetului pe 2011.
Cine vrea să vadă tot şi are stomacul tare, găseşte restul pe Internet. Eu am selectat doar un pasaj care mi s-a părut a fi ESENŢA bugetului pentru anul viitor.
Ca să nu vă mai plictisesc, Boc spune cu subiect şi predicat că, la anul, Nuţi va coordona două proiecte în valoare de 5 miliarde de euro.
Cum ăştia sunt bani "cu dedicaţie", ministerul Udrei va mai primi alţi bani "de cheltuială, pentru frunzulici, pârtii de schi unde a înţărcat dracu' copiii şi altele.
Un calcul simplu ne arată că, în 2011, în pixul Udrei vor sta cel puţin 7-8 miliarde de euro, adicătelea aproape juma' din cât luarăm de la FMI, Banca Mondială şi alte "instituţii caritabile". Totodată, asta înseamnă dublu faţă de cât a avut Nuţi "de bomboane" în 2010.
Dar ce mai contează? În 2011 ieşim din criză şi o să fie bani...
Bine...
Pentru orice om care îşi exercită cât de cât prerogativa de a gândi, motivaţia suprafinanţării Udrei e străvezie.
Băsescu nu a "uns-o" premier, aşa că i-a dublat banii de buzunar ca să nu mai fie bosumflată.
Partea proastă e că, pe noi, românii, "zâmbetul" Udrei ne costă al dracului de mult, şi l-aş sfătui pe Băsescu să-şi găsească... un zâmbet mai ieftin.
Şi, că veni vorba de Băsescu, l-am văzut cum tuna şi fulgera împotriva faptului că Germania şi Franţa ne-au dat "macaoa" şi ne-au zis că mai trebuie să stăm o tură pentru "Şengăn" cum zice chiriaşul de la Cotroceni.
Băsescu a tunat şi a fulgerat că "nu intrăm în "Şengăn" din cauza justiţiei, din cauza Parlamentului, din cauza instituţiilor corupte..." şi alte cretinităţi d-ale lui.
Unii cretini îl vor crede, pentru că nu ştiu că Spaţiul Schengen nu are nimic de-a face cu justiţia, Parlamentul şi corupţia.
Însă are de-a face cu securizarea frontierelor, care e în sarcina guvernului şi cu acordarea pe bandă rulantă a vizelor pentru cetăţenii moldoveni, ca răsplată pentru votul dat Băsescului.
Cu astea are legătură Spaţiul Schengen, dar Băsescu a uitat să le zică.
Acuma... ştiţi cum e...
Nici ăia nu sunt cretini.
Nici nemţii şi nici francezii nu au chef ca, după ce le-am "livrat" câteva tranşe de infractori, ţigani sau "caucazieni", să se trezească din Martie 2011 şi cu un supliment de "cetăţeni români de origine moldovenească", mai ales că mulţi dintre ei sunt crescuţi în stilul mafiei ruseşti, care dă fiori reci prin multe cancelarii occidentale.
Aşa că anul 2011 se anunţă unul foarte, foarte interesant.
Băsescu va încerca şi, pentru cretini, sunt sigur că va reuşi, să găsească un ţap ispăşitor pentru eşecul "Şengăn" (nu m-ar surprinde dacă ar fi Boc), iar Udrea "Îşi va da drumul la viaţă" pe de două ori mai multe miliarde de euro decât anul acesta.
Iar pentru români... SĂNĂTATE ŞI LA MULŢI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.