Cât om mă socot, duc pe frunte toţi spinii,
Şi crucea mi-o port, ca şi când aş zbura,
Căci omul e om cât mai are opinii,
Aceasta-i opinia mea.

Adrian Păunescu

luni, 23 iunie 2014

Uite, mamă, vin mascaţii, ca să-mi aresteze fraţii!

A ieşit, măre, băsescul, la televizor, şi ne-a spus cât de jmecher e el pe plan internaţional, şi cum el e cel mai bun să reprezinte România la UE, că experienţă şi cunoştinţe şi glagore-n cap ca el nu mai are niminea pe plaiul mioritic.
Şi cum el e cel mai dăştept în cap şi informat, nici Guvernul nici Parlamentul nu poate pentru ca să fie mai tari ca el ca să să bată pentru interesele ţării la UE şi peste tot, că el are oameni dăştepţi care e în jurul lui şi îi spune toate ălea şi el ştie şi poate şi e cel mai tare, pă sistem.
Şi nici nu are de ce să demisioneze, că el nu ştia de potlogăriile lu frat-su şi nici de ce face gineri-su pe care nici măcar nu ştie cum îl cheamă.
Iar faptul că frat-su e la pârnaie e o dovadă refutabilă (cei care zâmbesc să caute în dicţionar) că el nu intervine în justiţie, da ăia care vor să pună mâna pă justiţie să ştie că mulţi magistraţi nu li se vor supune.
Le cere scuze românilor (cu I) că frat-su şi gineri-su sunt nişte interlopi, da lui nu i-a spus nimeni despre asta, da nici nu demite pă niminea din serviciile care nu l-a informatără, că frati-su l-a informat de acum un an că e şantajat dă berci, da el nu ştie nimic, şi i-a zis să să ducă la miliţie şi pă urmă nu l-a mai întrebat nimic, iar când s-a măritat fi-sa el nici nu a ştiut cine e hăndrălăul, că i-a adus fata cu burta la gură şi el nu ştia nimic, şi nimeni nu i-a spus că are un frate şi ăla e infractor şi că mai are şi o fată care s-a măritat şi a turnat un plod cu unul de e şi el oleacă de mafiot.
Doamne!!!
Câte belele pe capul săracului om...
Şi mai e şi singurul care ştie care e interesul României şi poate reprezenta ţara la UE...
SICTIR!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înaintea publicării, comentariul dumneavoastră trebuie aprobat.